Lidhje

Festime për Ditën e Flamurit në Mal të Zi

  • Ali Salaj

Dita e Flamurit u festua në të gjitha trevat ku jetojnë shqiptarët në Mal të Zi. Në Ulqin,Tuz dhe Plavë u organizuan manifestime të ndryshme kulturore, artistike dhe sportive. Festen e Flamurit tradicionalisht e organizon Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, ku për këtë vit manifestimin qendror e zhvilloi në Tuz të Malësisë.

XS
SM
MD
LG