Lidhje

Media Arkivi

Konferencë rajonale për investimet në Ulqin


Në Ulqin është mbajtur konferenca rajonale “Roli dhe efektiviteti i investimeve në procesin e integrimit të shoqërive ballkanike pas Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit”, ku morën pjesë studijues dhe ekspertë të njohur nga vendet e rajonit.

XS
SM
MD
LG