Lidhje

Monumentet e rrezikuara të Ulqinit

  • Ali Salaj

Në Komunën e Ulqinit gjenden me dhjetëra monumente kulturore që nuk janë përfshirë në listën e trashëgimisë kulturore dhe si pasojë dita ditës po shkatërrohen.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG