Lidhje

Kosovë: Raport i ri i PNUD-it

  • Leonat Shehu

Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara publikoi një raport të mbështetur mbi opinionet e qytetarëve të Kosovës lidhur me barazinë gjinore.

Sipas raportit, paragjykimet gjinore ende janë të pranishme tek qytetarët në Kosovë, ndërsa nxjerr në pah se përfaqësimi i ulët i grave në pozita udhëheqëse dhe role vendimmarrëse vazhdon të jetë sfidë e përhapur në Kosovë.

XS
SM
MD
LG