Lidhje

Urimi i Kryepeshkopit Anastas


Në Shqipëri, besimtarët e krishterë do të festojnë sot në mbrëmje pashkët, duke pritur ringjalljen e krishtit. Krerët ortodoksë dhe katolikë uruan përmes mesazheve të tyre, të gjithë besimtarët. Fortlumturia e tij Anastas, Kryepeshkop i Tiranës, Durrësit dhe i gjithë Shqipërisë, uroi që kjo festë të mbushë me dritë shprese për të tashmen dhe të ardhmen.
XS
SM
MD
LG