Lidhje

Shtetet e Bashkuara shënojnë 15-vjetorin e sulmeve terroriste të 11 shtatorit

Shtetet e Bashkuara shënojnë 15-vjetorin e sulmeve terroriste të 11 shtatorit të vitit 2001, kur terroristë të Al Kaidës rrëmbyen avionët e pasagjerëve dhe i përplasën ata tek ndërtesat e Qendrës Botërore të Tregtisë në Nju Jork dhe më pas në Pentagon, pranë Uashingtonit. Një avion i katërt i rrëmbyer u rrëzua në Pensilvani.Shih më tepër

Roses are placed on names on the memorial during the ceremony marking the 15th anniversary of the attacks on the World Trade Center at The National September 11 Memorial and Museum in Lower Manhattan in New York City, Sept. 11, 2016.
1

Roses are placed on names on the memorial during the ceremony marking the 15th anniversary of the attacks on the World Trade Center at The National September 11 Memorial and Museum in Lower Manhattan in New York City, Sept. 11, 2016.

President Barack Obama places a wreath during a ceremony marking the 15th anniversary of the 9/11 attacks at the Pentagon in Washington, Sept. 11, 2016.
2

President Barack Obama places a wreath during a ceremony marking the 15th anniversary of the 9/11 attacks at the Pentagon in Washington, Sept. 11, 2016.

People watch as President Barack Obama, Defense Secretary Ash Carter and Joint Chiefs Chair Gen. Joseph Dunford take part in a ceremony marking the 15th anniversary of the 9/11 attacks at the Pentagon in Washington, Sept. 11, 2016.
3

People watch as President Barack Obama, Defense Secretary Ash Carter and Joint Chiefs Chair Gen. Joseph Dunford take part in a ceremony marking the 15th anniversary of the 9/11 attacks at the Pentagon in Washington, Sept. 11, 2016.

An FDNY firefighter stands as part of an honor guard at the FDNY Memorial Wall near the World Trade Center, Sept. 11, 2016, on the 15th anniversary of the attacks on the World Trade Center in New York.
4

An FDNY firefighter stands as part of an honor guard at the FDNY Memorial Wall near the World Trade Center, Sept. 11, 2016, on the 15th anniversary of the attacks on the World Trade Center in New York.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG