Lidhje

Amerikanët shpenzuan 30,8 miliardë dollarë në internet gjatë festave

  • Zëri Amerikës

Amerikanët shpenzuan 30,8 miliardë dollarë në internet gjatë festave

Një grup studimor thotë se konsumatorët amerikanë shpenzuan një shifër rekord prej 30,8 miliardë dollarësh nga shitjet në internet gjatë sezonit të festave.

ComScore tha se se kjo është një rritje prej 13 presje 8 përqind krahasuar me vitin e kaluar.

Grupi vëzhgoi shitjet online gjatë një periudhe 56 ditore deri më 27 dhjetor.

ComScore tha se shitjet e kompjuterave u rritën 23 përqind pasuar nga shitjet e librave dhe reviztave me 20 përqind dhe atyre të lojrave me 16 përqind.

XS
SM
MD
LG