Lidhje

USAID, projekte arsimi dhe kualifikimi në Kosovë


USAID ndihmon arsimin në Kosovë
please wait

No media source currently available

0:00 0:08:06 0:00

Agjencia amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar USAID është e angazhuar intensivisht në mbështetje të reformave për zhvillim në Kosovë. Kjo agjenci i kushton një vëmendje të veçantë edhe përgatitjes së specialistëve të ardhshëm që do të investojnë në këtë proces. Në këtë kuadër USAID-i, në bashkëpunim me organizatën World Learning dhe Ministrinë e Arsimit të Kosovës financon studime pasuniversitare dhe trajnime për specialistë nga Kosova. Në emisionin Ditari sot kishim të ftuar menaxheren e projektit të USAID-it për Arsimin, zonjën Merita Teliqi-Devaja dhe zonjën Dita Dobranja, aktualisht pjesëmarrëse në programin e sponsorizuar nga USAID-i.

USAID ndihmon arsimin në Kosovë
please wait

No media source currently available

0:00 0:08:06 0:00

XS
SM
MD
LG