Lidhje

Media Arkivi

Vau i Dejës dhe trashëgimia kulturore


I gjendur në zonën mes Shkodrës, Pukës dhe Mirditës si dhe korridorit rrugor që shkon drejt zonës Verilindore të Shqipërisë, Vau i Dejës ruan vlera të rëndësishme të trashëgimisë kulturore.

XS
SM
MD
LG