Lidhje

Takim i prodhuesve te verës Kallmet

  • Pëllumb Sulo

Në Shkodër, u mblodhën sot prodhuesit e verës “Kallmet”, një nga verërat tradicionale dhe më të njohura shqiptare. Vitet e fundit janë bërë përpjekje serioze për rigjallërimin e kësaj tradite, duke bërë që verërat e markës “Kallmet” të eksportohen edhe jashtë Shqipërisë, deri në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG