Lidhje

Viti 2011- i vështirë për shqiptarët që punojnë e jetojnë në Greqi


Viti 2011- i vështirë për shqiptarët që punojnë e jetojnë në Greqi

Për shqiptarët që punojnë dhe jetojnë në Greqi viti 2011 ishte një vit i vështirë për shkak të krizës ekonomike dhe financiare që ka mbërthyer Greqinë.

Shumë prej familjeve të emigrantëve nisën të kthehen në Shqipëri , ndërkohë që njësitë vendore janë ende të papërgatitura të ndihmojnë me politika mbështetëse.

Ndërkaq Athina dhe Tirana zyrtare shënuan një qëndrueshmëri në marëdhëniet e mira mes të dy vendeve.

XS
SM
MD
LG