Lidhje

Në Kosovë fillon viti i ri shkollor


Në Kosovë sot filloi viti i ri shkollor për qindra mijëra nxënës, prej tyre rreth 28 mijë që fillojnë mësimin për herë të parë. Viti i ri shkollor filloi mes shqetësimeve të sindikalistëve për gjendjen e mësimdhënësve dhe shqetësimeve të ekspertëve për shkallën e cilësisë së arsimit në Kosovë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG