Lidhje

Protestë kundër hidrocentraleve mbi Vjosë

  • Raimond Kola

Në Luginën e Lumit Vjosa në Jug të Shqipërisë u zhvillua sot një protestë kundër planeve të qeverisë për ndërtimin e hidrocentraleve. Me protestën u bashkua edhe Zëvendës Presidentja e Parlamentit Europian Lunacek . Një flotë prej dhjetëra kajakesh që nisi rrugëtimin e saj nga Sllovenia dhe përshkoi disa lumenj të Ballkanit e përfundoi sot në luginën e Vjosës me mesazhin kundër ndërtimit të hidrocentraleve.

XS
SM
MD
LG