Lidhje

Diskutime për devijimin e Lumit Vjosa


Rrethet akademike dhe mjedisore në jug të Shqipërisë shprehen kundër disa Planeve të Greqisë për të sjellë ndryshime në prurjet ujore të Lumit Vjosa. Edhe në Greqi kohët e fundit ka patur mjaft reagime lidhur me këtë çështje nga pushteti lokal dhe organizatat mjedisore.

XS
SM
MD
LG