Lidhje

Vlerat muzeale dhe arkeologjike të Vlorës

  • Raimond Kola

Trashëgimia kulturore e Vlorës është një mbështetje e madhe për sektorin turistik. Krahas disa muzeumeve, në rajon janë disa parqe arkeologjike mjaft të rëndësishme. Kohët e fundit drejtuesit e Monumenteve kanë vënë në shërbim të vizitorëve edhe Kalanë e Kaninës, një nga pikat më tërheqëse afër qytetit.

XS
SM
MD
LG