Lidhje

Vlora përgatitet për sezonin turistik


Në Vlorë po bëhen përgatitjet për sezonin turistik ndërsa qyteti po përballet me mjaft sfida. Gjendja e infrasktrukturës është e dëmtuar dhe financimet janë të pakta.

XS
SM
MD
LG