Lidhje

Përgatitjet për sezonin turistik në Vlorë

  • Raimond Kola

Në Vlorë po bëhen përgatitjet për sezonin turistik ndërsa qyteti po përballet me mjaft sfida. Gjendja e infrasktrukturës është e dëmtuar dhe financimet janë të pakta. Autoritetet vendore po i nxisin agjencitë turistike për bashkëpunim, sidomos në Kosovë dhe në Maqedoni. Korrespondenti ynë Raimond Kola bisedoi me nëkryetarin e bashkisë së Vlorës Arben Beqiraj dhe përgatiti kronikën në vazhdim:
XS
SM
MD
LG