Lidhje

Gara zgjedhore në Vlorë


Krahas dy partive te mëdha për një mandat deputeti luftojnë edhe PDIU e komunitetit çam, LSI dhe Partia e te Drejtave te Njeriut

Në Qarkun e Vlorës që përfshin edhe Sarandën dhe Delvinën pritet të zgjidhen 12 deputetë mes të cilëve konkurron edhe Kryetari i Partisë Socialiste Edi Rama.

Në garë janë plot 67 kandidatë , më shumë se në çdo proces tjetër zgjedhor. Mes kandidatëve të spikatur janë Koço Kokëdhima që konkurron për socialistët dhe
Arben Malaj, si kandidat i pavarur.

Krahas dy partive te mëdha për një mandat deputeti luftojnë edhe PDIU e komunitetit çam, LSI dhe Partia e te Drejtave te Njeriut.

XS
SM
MD
LG