Lidhje

Analistët në Kosovë thonë se është përmbushur Rezoluta 1244


Analistët në Kosovë thonë se është përmbushur Rezoluta 1244
Analistët në Kosovë thonë se është përmbushur Rezoluta 1244

Analistët politikë në Kosovë thonë se me vendimin e Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë për ligjshmërinë e pavarësisë së Kosovës, është përmbushur Rezoluta 1244 e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Në një bisedë për Zërin e Amerikës, analisti Ramush Tahiri, thotë se Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara do të duhej që në mbledhjen e muajit shtator të nxjerrë një Rezolutë me të cilën do të miratohej mendimi i Gjykatës së Drejtësisë për Kosovën.

Ai tha se Prishtina dhe Beogradi do të duhej të bisedonin për normalizimin e marrëdhënieve mes tyre dhe për detyrimet e ndërsjella.

XS
SM
MD
LG