Lidhje

Shqipëri: Emigrantët hasin në vështirësi për t'u pajisur me kartat e identitetit


An Indonesian man watches as Mount Merapi erupts in Kepuharjo, Yogyakarta, Indonesia, Wednesday, Nov. 3, 2010. Indonesia's most dangerous volcano is once again sending searing gas clouds and burning rocks down its scorched flanks. (AP Photo/Gembong Nusant
An Indonesian man watches as Mount Merapi erupts in Kepuharjo, Yogyakarta, Indonesia, Wednesday, Nov. 3, 2010. Indonesia's most dangerous volcano is once again sending searing gas clouds and burning rocks down its scorched flanks. (AP Photo/Gembong Nusant

Në Jug të Shqipërisë disa mijëra emigrantç shqiptarë që janë kthyer nga Greqia po kërkojnë të pajisen me kartat e identitetit dhe pasaportat biometrike. Pranë zyrave të lëshimit të këtyre dokumenteve emigrantët vazhdojnë të gjejnë mjaft vështirësi. Autoritetet shqiptare po bëjnë përgatitjet që në tetorin e këtij viti këtë shërbim ta afrojnë edhe në selitë konsullore shqiptare në Greqi.

XS
SM
MD
LG