Lidhje

Kosovë: EULEX konstaton dobësi në sistemin e drejtësisë

  • Leonat Shehu
  • Prishtinë

Kosovë: EULEX konstaton dobësi në sistemin e drejtësisë

Në Kosovë, EULEX-i ka tërhequr vërejtjen në dobësitë që e karakterizojnë ende sistemin e drejtësisë në vend. Në një raport mbi gjendjen në fushën e sundimit të ligjit, ky mision thotë se ende ka ndërhyrje politike në gjyqësor, ndërsa udhëheqësit e vendit thonë se gjyqësori është i pavarur dhe jashtë ndikimeve politike.

XS
SM
MD
LG