Lidhje

Hapet në Prishtinë një ekspozitë me punime të fëmijëve me aftësi të kufizuara

  • Leonat Shehu
  • Prishtinë

Hapet në Prishtinë një ekspozitë me punime të fëmijëve me aftësi të kufizuara

Në Prishtinë, për tre ditë me radhë, është hapur një ekspozitë nga fëmijët me aftësi të kufizuara. Sipas organizatorëve qëllimi i kësaj ekspozite është t'u japin mundësi fëmijëve me aftësi të kufizuara të shprehin emocionet, mundësitë dhe talentin e tyre. Ata u bëjnë thirrje institucioneve dhe shoqërisë në përgjithësi që t'u ofrojnë më shumë hapësirë atyre, në mënyrë që të japin kontributin e tyre profesional në sfera të ndryshme për të marë pjesë aktive në jetën e përditëshme të vendit.

XS
SM
MD
LG