Lidhje

Hapet në Prishtinë ekspozita " Amerika për Kosovën"

  • Leonat Shehu

Hapet në Prishtinë ekspozita " Amerika për Kosovën"

Në Muzeun e Kosovës është hapur një ekspozitë mbi rolin e Shteteve të Bashkuara dhe komunitetit shqiptar në Amerikë, për çështjen kombëtare shqiptare dhe çështjen e Kosovës në mënyrë të veçantë.

XS
SM
MD
LG