Lidhje

23 janar 2016 - Stuhia dëborës në Uashington: Dita 1

Gazetarët e Zërit të Amerikës sfiduan erërat e forta dhe dëborën për të fotografuar orët e para të një stuhie masive që kërcënon të sjell sasi rekord të dëborës në Uashington
Shih më tepër

A sign in southeast Washington welcomes visit to the nation's capital as it braces for a historic snowstorm (P. Datcher/VOA)
1

A sign in southeast Washington welcomes visit to the nation's capital as it braces for a historic snowstorm (P. Datcher/VOA)

The illuminated dome of the US Capitol could be seen through the wind-blown snow at the intersection of 3rd and E. Capitol streets in Northeast Washington (P. Datcher/VOA)
2

The illuminated dome of the US Capitol could be seen through the wind-blown snow at the intersection of 3rd and E. Capitol streets in Northeast Washington (P. Datcher/VOA)

The Wilbur J. Cohen Federal Building, where the Voice of America is headquartered, is seen through the snow (S. Hossain/VOA)
3

The Wilbur J. Cohen Federal Building, where the Voice of America is headquartered, is seen through the snow (S. Hossain/VOA)

Despite the heavy snow, people gathered to make snow angels and build snowmen in front of Washington's Union Station (P. Datcher/VOA)
4

Despite the heavy snow, people gathered to make snow angels and build snowmen in front of Washington's Union Station (P. Datcher/VOA)

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG