Lidhje

Shqipëri: Ambasadori i OSBE-së Robert Bosh viziton Sarandën

  • Raimond Kola
  • Sarandë
  • Zëri Amerikës

Shqipëri: Ambasadori i OSBE-së Robert Bosh viziton Sarandën

Ambasadori i OSBE-së në Shqipëri Robert Bosh diskutoi sot me autoritetet vendore në Sarandë disa shqetësime të banorëve të zonës bregdetare. Këto shqetësime të qytetarëve lidhen me procesin e zënies së plazheve publike nga sipërmarrja private dhe me ankesat e qytetarëve për problemet e ndërtimeve të paligjshme. Zoti Bosh tha se në shtator pritet të fillojë në zonën bregdetare procesi i regjistrimit të pasurive i cili do të gjejë asistencën edhe të OSBE-së.

XS
SM
MD
LG