Lidhje

Shëngjini i preferuar nga pushuesit kosovarë


Plazhi i Shëngjinit
Plazhi i Shëngjinit
Shëngjini është një nga plazhet e njohura në Shqipëri për pastërtinë e ujit dhe rërës si dhe resurset e shumta natyrore e turistike. Cdo vit e më shumë, Shëngjini po shndërrohet në një plazh të preferuar për të gjithë shqiptarët, kjo edhe falë ndërtimit të Rrugës së Kombit, e cila ka shkurtuar distancën me Kosovën.

XS
SM
MD
LG