Lidhje

Angazhim i përbashkët Shqipëri - Mal i Zi për mjedisin

  • Pëllumb Sulo
  • Shkodër
  • Zëri Amerikës

Angazhim i përbashkët Shqipëri - Mal i Zi për mjedisin

Ministrat e mjedisit të Shqipërisë dhe Malit të Zi u takuan sot në Shkodër, ku morën pjesë në Konferencën ndërkombetare "Menaxhimi i integruar i pasurive natyrore të Liqenit te Shkodrës dhe Lumit Buna sipas parimeve te Konventës së Ramsarit". Ministrat e dy vendeve fqinje vlerësuan nevojën e ndërmarrjes së projekteve të perbashkëta në fushën e mbrojtjes së mjedisit natyror. Sipas tyre, kërcënimet dhe problemet e sotme në fushën mjedisore janë shumë më të mëdha se diferencat politike, etnike, fetare si dhe ato mes vendeve të rajonit.

XS
SM
MD
LG