Lidhje

Shkodër: Zhvillohet një program shqiptaro - zviceran për universitetet

  • Pëllumb Sulo
  • Shkodër
  • Zëri Amerikës

Shkodër: Zhvillohet një program shqiptaro - zviceran për universitetet

Në përfundim të një programi 5 vjecar bashkëpunimi mes Universitetit të Shkodrës dhe Institutit pedagogjik të Solothurnit, në Zvicër, studentët dhe pedagogët e të dy vendeve hapën sallën e "Artit dhe të edukimit global", një qendër kjo që synon të promovojë artin, si mjet universal komunikimi e edukimi, edhe për fëmijët e nivelit parashkollor.

XS
SM
MD
LG