Lidhje

Parku Kombëtar i Thethit dhe zhvillimi i turizmit alpin

  • Pëllumb Sulo
  • Theth
  • Zëri Amerikës

Parku Kombëtar i Thethit dhe zhvillimi i turizmit alpin

Thethi është një nga zonat më të bukura në Veri të Shqipërisë, ku banorët, të mbështetur nga disa organizata ndërkombëtare, po bëjnë përpjekje për zhvillimin e turizmit familjar. Përpjekjet e tyre u mbështetën edhe nga Presidenti i Republikës, i cili mori pjese ne forumin e zhvilluar në qendër të fshatit Theth: Zhvillimi i qëndrueshëm ekonomik - paqe sociale.

XS
SM
MD
LG