Lidhje

Kompania "Valbin" ndihmon në mirëkuptimin ndërkulturor


Kompania "Valbin" ndihmon në mirëkuptimin ndërkulturor

Kompania "Valbin", një kompani e krijuar nga dy shqiptarë me banim këtu në Washington, Valbona Sherifi dhe Shkumbin Qerimi, ka marrë pjesë në manovrat e organizuara nga ushtria amerikane për t'i mësuar trupat si të reagojnë në rast se një nga qytetet amerikane goditet me një bombë të vogël atomike.

XS
SM
MD
LG