Lidhje

Votohet edhe në Kosovë për zgjedhjet serbe

  • Leonat Shehu

Zgjedhjet presidenciale të Serbisë po mbahen edhe në Kosovë dhe procesi po organizohet nga Misioni i Organizatës për Siguri e Bashkëpunim në Evropë. Zgjedhjet e Serbisë janë mbajtur edhe më parë në Kosovë, të shoqëruara me kundërshtime nga një numër subjektesh politike, të cilat i shohin si pengesë ndaj integrimit të komunitetit serb.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG