Lidhje

Festa e Pashkëve në Shtëpinë e Bardhë

Presidenti Donald Trump dhe zonja e parë Melania Trump mirëpritën të hënën vizitorë për festën e Pashkëve në lëndinë e Shtëpisë së Bardhë. Si pjesë e festimeve, fëmijët dhe familjet zakonisht shtyjnë vezë druri nëpër lëndinën e Shtëpisë së Bardhë duke përdorur lugë me bisht të gjatë. Banda ushtarake dhe lojërat janë gjithashtu pjesë e festimeve të ngjarjes.


Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG