Lidhje

Gjykatëset gra dhe drejtësia në Kosovë


Ditët e fundit një grup nga Forumi i Gjyqtareve dhe Prokuroreve të Kosovës morën pjesë në Konferencen e 36-të Nderkombëtare të Shoqatës së Gjyqtareve të Amerikes që u zhvillua në San Diego të Kalifornisë. Me mbështetje nga USAID dhe Departamenti amerikan i Drejtësisë, forumi përpiqet të promovojë pjesmarrjen e gruas në fushën e drejtësisë dhe zbatimin e ligjit. Gjyqtaret Biljana Rexhiq dhe Kada Bunjaku-Përçuku në një intervistë për Zërin e Amerikës thonë se drejtësia në Kosovë ka ecur përpara falë pjesmarrjes së gruas e cila është shtyllë themelore e shoqërisë Kosovare.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG