Lidhje

Media Arkivi

Xhubleta e Malësisë së Madhe dhe Dukagjinit


Xhubleta e grave të Malësisë së Madhe dhe Dukagjinit konsiderohet si veshja më e vjetër, me një pasaportë më se 4 mijë vjeçare. Deri në fundin e viteve 60 të shekullit të kaluar, xhubleta ishte veshja e përdorimit të përditshëm në malësitë e Alpeve Shqiptare.

XS
SM
MD
LG