Lidhje

Ansambli “Rruga e Mëndafshit”


Për 15 vjet me radhë, Ansambli “Rruga e Mëndafshit”, një grup muzikantësh botërorë drejtuar nga violonçelisti i famshëm Yo-Yo Ma, ka mahnitur njerëzit me virtuozitetin, bashkëpunimet ndërkulturore dhe harmoninë e vet, në një formë të ngjashme me rrugën e lashtë tregëtare me të njëjtin emër.

XS
SM
MD
LG