Lidhje

Zgjedhjet e parakohëshme në Maqedoni, partitë politike në prag të fushatës

  • Isak Ramadani

Zgjedhjet e parakohëshme në Maqedoni, partitë politike në prag të fushatës

Partitë politike në Maqedoni po hynë në fushatën e zgjedhjeve të parakohëshme të pesë qershorit, megjithëse ajo hapet zyrtarisht pas tri javësh. Tre nga drejtuesit e partive shqiptare pritet të dalin në krye të listave në njësinë zgjedhore numër gjashtë. Ndërkohë, midis partive shqiptare ekziston shqetësimi se me heqjen e një komune nga njësia e gjashtë dhe bashkimin e saj me njësinë zgjedhore numër pesë, shqiptarët mund të humbasin një deputet.

XS
SM
MD
LG