Lidhje

Zgjedhjet vendore në Maqedoni

  • Isak Ramadani

Nesër në Maqedoni mbahen zgjedhjet vendore. Fushata ka kaluar pa incidente serioze, megjithëse me një retorikë mjaft të ashpër dhe ku nuk kanë munguar as tonet nacionaliste. Shqiptarët pretendojnë fitoren në qytetet dhe komunat rurale në perëndim të vendit. Komuniteti ndërkombëtar bën thirrje për një proces të lirë dhe të drejtë.

XS
SM
MD
LG