Lidhje

Zgjedhjet vendore ne Lezhë

  • Pëllumb Sulo

Zgjedhjet vendore ne Lezhë

Lezha është një nga qytetet e njohura në Shqipëri për shkak të Memorialit të vendvarrimit të Skënderbeut, dhe portit të Shëngjinit. Në këtë qytet me rreth 35 mijë banorë kandidojnë për Kryetar të Bashkisë dy figura të njohura; Viktor Tusha i Lëvizjes Socialiste për Integrim dhe Aleancës për Qytetarin dhe Gjoke Jaku i Partisë Socialiste dhe Aleancës për të Ardhmen. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ishte në Lezhë ku bisedoi me të dy kandidatët për Kryetar të Bashkis.

XS
SM
MD
LG