Lidhje

Punohet për zgjerimin e komunikimit mes Shqipërisë dhe Malit të Zi


Shqipëria dhe Mali i Zi po thellojnë bashkëpunimin për zgjerimin e rrugëve të komunikimit. Rruga e re Shkodër-pikëkalimi kufitar i Hanit të Hotit do edhe disa muaj të përfundojë dhe një tjetër rrugë që ka nisur të ndërtohet do të lidhë Bajzën me Vermoshin, Plavën dhe Gucinë. Korrespondenti i Zërit të Amërikës, Pëllumb Sulo ishte në segmentin ku po punohet për ndërtimin e kësaj rruge:

XS
SM
MD
LG