Lidhje

Media Arkivi

Zjarret në pyje dhe kullota në jug të Shqipërisë


Zjarret në pyje dhe kullota janë shfaqur me rrezik dëmtimesh të mëdha për mjaft zona në jug të Shqipërisë. Edhe këtë vit shumica e zjarrvënieve janë sipas autoriteteve vepra të barinjve që kërkojnë të ripërtërijnë kullotata verore.

XS
SM
MD
LG