Lidhje

Temperaturat e larta dhe zjarret në pyjet e Shqipërisë

  • Pëllumb Sulo

Në Shqipëri, temperaturat e larta kanë shkaktuar zjarre në disa qarqe, ku janë djegur hektarë me pyje dhe kullota, duke rrezikuar edhe banesa. Për shkak të thatësirës janë pakësuar ndjeshëm rezervat në hidrocentralet më të mëdhej të vendit dhe siç njofton korrespondenti ynë Pëllumb Sulo, kjo ka bërë që të nisë me shpejtësi importi i enegjisë elektrike.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG