Lidhje

TV Schedule

18:00 - 18:30

Ditari

Në Shqipëri, Rrjeti për Barazi në Vendimmarrje ngre shqetësimin për praninë e pamjaftueshme të grave dhe vajzave në media. Partitë e koalicionit qeverisës në Mal të Zi, vazhdojnë të kenë mosmarrëveshje serioze rreth mënyrës së qeverisjes. Në Kosovë, edicioni i 20-të i festivalit të filmit dokumentar, i njohur si “Dokufest” rikthehet në formatin e vet të zakonshëm.

XS
SM
MD
LG