Lidhje

Në fillim të këtij viti, gazetarët e Zërit të Amerikës, Chris Simkins dhe Jeff Swicord ndërmorën një projekt të posaçëm njëvjeçar për të dokumentuar krizën e opioideve në Shtetet e Bashkuara, me fjalët e vetë amerikanëve që vuajnë nga kjo epidemi. Rezultati është një seri e quajtur “Dëmi i bërë: Të jetosh makthin e krizës së opioideve në Amerikë”.

XS
SM
MD
LG