Lidhje

Festime për 28 nëntorin ndër shqiptarët e Maqedonisë

  • Isak Ramadani

Në Maqedoni, në vendbanimet shqiptare, festa e pavarësisë dhe Dita e Flamurit po shënohet me manifestime të shumta, ndërkohë që ka reagime për shkak se 28 nëntori nuk ka hyrë në kalendarin e festave zyrtare të vendit.
XS
SM
MD
LG