Lidhje

Ditari

Parku Natyror Rajonal i Shkrelit


Në Malësi të Madhe u inaugurua Parku Natyror Rajonal i Shkrelit, i cilësuar si Porta e Alpeve Shqiptare. Krijimi i Parkut Natyror Rajonal të Shkrelit pritet t’i shërbejë ruajtjes dhe mbrotjes së biodiversitetit dhe zhvillimit të bujqësisë dhe turizmit malor.

Episodet

Shiko gjithë episodet
XS
SM
MD
LG