Lidhje

Ditari

Banka Botërore dhe Shqipëria


Banka Botërore i kërkoi sot Shqipërisë që rritjen ekonomike ta shoqërojë me zbutjen e varfërisë dhe përmirësimin e tregut të punës. Ajo shprehu shqetësim për emigrimin e lartë të shqiptarëve, të cilët janë edhe pjesa më e arsimuar e shoqërisë.

Episodet

Shiko gjithë episodet
XS
SM
MD
LG