Lidhje

Ditari

Programe zhvillimi në Kelmend


Kelmendi është skaji më verior i Shqipërisë dhe pjesë e bukurive të Alpeve shqiptare. Vitet e fundit, në Kelmend kanë nisur një numër programesh zhvillimi, që synojnë përmirësimin e infrastrukturës rrugore, nxitjen e turizmit dhe levizjen e lirë të shtetasve mes Shqipërisë dhe Malit të Zi.

Episodet

Shiko gjithë episodet
XS
SM
MD
LG