Lidhje

Ditari

Rreziku nga përmbytja në Nënshkodër


Zona fushore e Nënshkodrës po rrezikohet ditët e fundit nga rritja e nivelit të ujrave të lumejve Drin dhe Buna, për shkak të rreshjeve të shumta dhe shkarkimeve nga tre hidrocentralet e Kaskadës së Lumit Drin,

Episodet

Shiko gjithë episodet
XS
SM
MD
LG