Lidhje

Korrupsioni dhe liria e shtypit - dy problemet e Kosovës

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, përfaqësues të Parlamentit Evropian thanë se luftimi i krimit të organizuar dhe korrupsionit duhet të jetë përparësi e punës së institucioneve ndërsa bënë thirrje edhe për zgjidhjen e problemeve që lidhen me lirinë e shtypit. Zyrtarët e Parlamentit Evropian po qëndrojnë në Kosovë, në kuadër të fillimit të dialogut parlamentar për marrëveshjen e Stabilizim Asocimit ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian.

XS
SM
MD
LG