Lidhje

Shaunae Miller, kampione pas rrëzimit tek finishi

Atletja nga Bahamas, Shaunae Miller mundi amerikanen Allyson Felix, pasi e kaloi vijën e finishit me trup, dhe jo me hap. Ajo thotë se e lëshuan këmbët në metrin e fundit dhe u rrëzua, jo qëllimisht.
Shih më tepër

Rio Olympics Athletics
1

Rio Olympics Athletics

Rio Olympics Athletics
2

Rio Olympics Athletics

APTOPIX Rio Olympics Athletics
3

APTOPIX Rio Olympics Athletics

APTOPIX Rio Olympics Athletics
4

APTOPIX Rio Olympics Athletics

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG